Eser yayımladığı mesajda; “Bugün yatsı namazından sonra kılacağımız teravih namazıyla birlikte Ramazan ayının huzuruna kavuşmuş olacağız. Bizleri bu mübarek aya kavuşturan rabbime şükürler olsun.

Ramazan ayı rahmet ayıdır. sevgi ve saygının esas alındığı, sabrın ve nefsin imtihan olduğu ve gönüllerin imanla coştuğu bu ay; Müslüman âlemine bahşedilmiş en güzel hediyelerden biridir.

Onbir ayın sultanı ramazan ayı; günahlardan arınma, pişmanlığı ve içten gelen tövbeyi Allah'a sunma ayıdır. Bizlere doya doya ibadet etme fırsatı veren, bütün din kardeşlerim için en makbul aydır.

Kalplerimizi arındırıp avuçlarımızı Allah’a açtığımız bu mübarek ay; Müslüman kardeşlerimizle gönül bağı kurmamızı sağlayarak, ihtiyaç sahibi insanların hatırlanması ile birlikte yardımlaşmanın ve kardeşliğin verdiği manevi huzuru bizlere fazlasıyla yaşama fırsatı vermektedir.

Ramazanın maneviyatı; Vatanımıza, Aziz Türk Milletimize ve tüm müslüman alemine sağlık, huzur, kardeşlik getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Rabbim yapılan ibadetlerimizi, tutulan oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin inşallah. Hayırlı Ramazanlar…” dedi.