Ziyaretler kapsamında Vali Tapsız, eşi hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün’ün katıldığı bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.
İlk olarak Mukaddes Eser isimli vatandaşımızın evine konuk olan Vali Tapsız, kış ayının getirdiği zorluklara karşı yaşamını sürdürmeye çalışan dar gelirli vatandaşımız Eser ile bir süre hasbihal ederek talep ve sorunlarını dinledi. Evinde tek başına yaşayan Mukaddes Eser’den yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ilgili kurum müdürlerine talimat vererek ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışma yapmalarını istedi.
Daha sonra Teslime Tokalı isimli vatandaşımızın evine konuk olan Vali Tapsız, durumu hakkında bilgiler aldığı vatandaşımızın sorun ve isteklerini dinledi. Tek başına yaşadığı belirlenen vatandaşımızın kış ayını rahat ve güvenli bir şekilde çıkarabilmesiyle birlikte diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyleyen Vali Tapsız, sosyal devlet olmanın bilinci içerisinde ilimizde yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tek tek belirlenerek gereken maddi ve manevi her türlü desteğin verileceğini söyledi.
Ziyaretlerde, devletin sıcak ve güler yüzüyle tanışan ailelerin, unutulmamaktan ve hatırlanmaktan dolayı duydukları mutluluk gözlerinden okunurken, kendilerini bu kış gününde ziyaret eden ve sorunlarını dinleyerek dertlerine ortak olan Vali Süleyman Tapsız ve eşi hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız’a şükranlarını ve teşekkürlerini ifade ettiler.