Esnafların, Tekmarsan Sanayi Sitesi’ne taşınmasıyla birlikte, sanayi sitesinin asfalt ihtiyacı her geçen gün daha da artıyor.

Karaman Belediyesi şehrin önemli noktalarından birisi olan ve 100. Yıl Bulvarını Tekmarsan Sanayi Sitesi’ne bağlayan sanayi caddesindeki yenileme ve sıcak asfalt çalışmasını geçtiğimiz hafta tamamlamıştı. Sanayi esnafının ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı bu cadde, İbrahim Öktem Caddesi’nin trafik yoğunluğunu da azaltmış oldu. 3 kilometre uzunluğundaki caddenin yenileme ve sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması takdirle karşılanırken Tekmarsan Sanayi Sitesi esnafı, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve ekibine memnuniyetlerini bildirerek teşekkür ettiler.

BOZUK YOL KÂBUSU TEKRAR BAŞLIYOR!

Sanayi Caddesi’ndeki yapılan yol yenileme sıcak asfaltın ardından, bozuk yol kâbusu, Tekmarsan Sanayi sitesine girince tekrar başlıyor.

Bu site içerisine taşınan birçok esnaf, ilgili ve yetkili kişilere seslenerek bir an önce asfalt çalışmalarının yapılmasını hem kendilerinin hem de müşterilerinin mağduriyetinin biran önce bitirilmesini talep ettiler.