Bugün saat 11’de açılan yeni mağazada yüzlerce kaliteli markanın binlerce ürününü en ucuz şekliyle vatandaşların hizmetlerine sunuldu. Yeni şubenin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ahmet ve Osman Çelik’in bu güzel gününde siyasi parti temsilcileri de onları yalnız bırakmadı.

Açılış konuşması yapan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “Bu güzel günde Karaman’a böyle kaliteli hizmet sunacak olan Ahmet ve Osman Çelik’e çok teşekkür ederiz. Karaman halkının da bu günde burada oldukları için ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından edilen duaların beraberinde kurdele kesilerek Evim Ahenk Ev Geçleri Mağazası’nın 3’üncü hizmete açıldı.

Büyük açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, eski Karaman Belediye Başkanları Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Palmi Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Arslan, davetliler ve birçok vatandaş katıldı.