Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Topluluğu ile Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversiteler Fair Play Kervanı kapsamında düzenlenecek olan Panel Programı ve Dünya Fair Play Karikatür Sergisine katılmak üzere ilimize gelen heyet, kabullerinden dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek, TMOK Fair Play komisyonu adına çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Spor ve Fair Play üzerine yapılan sohbetin ardından, TMOK Komisyonu başkanı Arıpınar ve beraberindeki heyet tarafından Üniversiteler Fair Play Kervanı hakkında Vali Meral’e bilgiler verdiler.

Vali Meral, ziyaretlerinden dolayı TMOK Fair Play Komisyonuna teşekkür ederek, Karaman’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti. Vali Meral, Fair Play Kervanı kapsamında önemli spor adamlarını ilimize davet eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kılıçel’e ve Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekin’e teşekkür ederek başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyarette, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı ve spor yazarı Erdoğan Arıpınar, Genel Koordinatör Murat Özbay, Komisyon Üyesi ve Spor Yazarı Remzi Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Dr. Sevim Güllü ve Semra Demirer, Eski Milli Atletler İsmail Akçay ve Mustafa Göksel, Komisyon Üyesi Teoman Güray’ın yer aldığı heyete, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek eşlik ettiler.