Fatih Eğitim Çalışanları Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin 12 Mart istiklal marşının kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında Türkçe öğretmeni Tülay Köksal rehberliğinde hazırlamış oldukları programa Karaman Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ve gaziler katıldılar.

Karaman muharip gaziler derneği Başkanı Behiç Baş yapmış olduğu konuşmada; “Bu mertebeler, şehitlik ve gazilik bizler için kutsaldır. Bizler tarih boyunca devleti için, milleti için, hak için, namusu için, doğruluk için, inançlarımız için yeri geldiğinde şehitler verdik, gaziler verdik. Sizlerin abileri, babaları, çocukları da bu şerefli mertebelere ulaştılar. Tekrar bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin ruhu şad olsun. Hepsinin mekânı cennet olsun. Gazilerimize de Allah'tan hep şifa diliyorum, onlara da hep mutluluk ve saadet diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Davetiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum” olun diyerek konuşmasını son verdi.

Okul müdürü Fatih Çelik yapmış olduğu konuşmada; Bu anlamlı günde gazileri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek gazilere ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.