Ramazan ayının gelmesiyle birlikte merak edilen pide fiyatı, Karaman Belediyesi ve Fırıncı Esnafının mutabakatı sonucunda bugün netlik kazandı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " Sayın Fırıncılarımız Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı’ya jest yaparak Ramazan Ayında Pideye zam yapmamıştır.

300 gram ramazan pidesi 1.50 TL olarak yine devam etmektedir. Sayın belediye başkanımıza yapılan jeste karşılık başkanımız da fırıncılarımıza jest yapmıştır. Ongun büfelerinde satılmakta olan Konya'dan getirilen ekmeği keserek Karaman ekmek fabrikaların, Karamanlı fırıncılarımıza yönlendirmiştir. Bu arada kampanyaya, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız M. Gökhan Alkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Bayram Uysal, Fırıncılar Odası Başkanımız Alaaddin Divleli ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Konukseven’de destek vermiştir. Ongun A.Ş'nin yeni yönetim kurulu da bu uygulamaya sıcak bakarak mutabakat sağlanmıştır. Sonucun Karamanımıza ve Karaman halkına hayırlı olmasını diler. Ramazan Ayının bereket, huzur ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını temenni ederiz” denildi.