İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve köy muhtarı Ahmet Mehmet’in da eşlik ettiği ziyarette Vali Işık, bölgede çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Göksel Öztürk’ten kuvvetli rüzgârın neden olduğu üzücü olay hakkında bilgiler aldı.

Kuvvetli fırtına nedeniyle ahırının çatısı uçan Osman Altay isimli vatandaşla ilgilenerek taleplerini dinleyen Vali Işık, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak moral verdiği vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi, maddi ve tarımsal destek sağlanması noktasında il özel idaresi olarak gereğinin yapılacağını ifade etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, gün içerisinde daha sonra ilimize bağlı Kılbasan köyünde mevsimlik işçiler için tahsis edilen yerleşim bölgesini ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Işık, daha sonra il özel idaresi hizmet binasında yer alan araçların sergilendiği otoparkta bir süre incelemelerde bulundu.