Genç Fizyoterapist Onur Kalaycı’nın kurucusu olduğu Fizyo Klinik Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Bugün Fenari Mahallesi 82. Sokak No:11’de hizmete giren kliniğin açılışına Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Belediye Başkanı Yardımcıları, Kazım Gücüyener, Mahmut Güventürk, Eyüp Hüsamettin Aslan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, Memleket Partisi İl Başkanı Murat Ekiz, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İlimizde sağlık sektöründe hizmet verecek olan Fizyo Klinik, vatandaşlara gtos terapi, 3d skolyoz terapisi, lenfödem, omurga sağlığı (bel ve boyun fıtıkları) manuel terapi ve kinesiotape tedavisi sunacak.

Açılış sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Onur Kalaycı: “Merkezimiz Karaman’ımıza ilkleri kazandırarak fark oluşturma yolunda büyük bir adım atarak bugün açılışını gerçekleştirmiştir.

Fizyoklinik fizyoterapi ve sağlıklı yaşam merkezi olarak Vizyonumuz; Her şeyden önde olarak sunduğumuz fizyoterapi hizmetleriyle hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamayı, ekibimiz ve altyapımızla, Türkiye'ye model oluşturmayı, Dünya’da referans gösterilen akademik fizyoterapi kurumlarından biri olmayı, farklı ve özgün yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler sağlamayı hedeflemekteyiz.

Misyonumuz ise;

Toplumumuzun yaşam kalitesini yükseltmek, fizyoterapinin ve tıbbın gelişimine, katkı sağlamak amacıyla; koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini ileri düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun ekonomik koşullarda topluma sunmayı, toplumun her kesimine hitap etmeyi amaç ediniyoruz. Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak, sağlık ve fizyoterapiye dair yeni gelişmeleri desteklemek, kendilerini mesleklerine adamış, insana değer veren, sağlık profesyonellerine öncü ve destek olmayı hedeflemekteyiz.

Çalışma yöntemlerimiz hakkında kısaca bahsedecek olursak; Çağımız hastalıklarının başında gelen boyun ve bel fıtığı tedavisinde çığır açacak teknolojiyi Karaman'ımızla buluşturuyoruz.

Karaman’da bir ilk olan! Ameliyatsız ve ışınsız tedavi yöntemi olan G-toss terapi; Kas iskelet rahatsızlıklarında, tek seans kadar etkili hızlı ve efektif bir fizik tedavi metodudur. Kronikleşmiş, dayanılmaz şekilde bel ve boyun ağrıları, bacağa ve kollara vuran ağrılar, topuk dikeni, kireçlenmeler, taban ağrıları ve özellikle fibromiyalji ve halk arasında bilindiği üzere kulunç ağrılarına son verecek olan tedavi yöntemini Karamanımızın hizmetine sunuyoruz.

Bunun yanı sıra Kliniğimizde; Manuel Terapi, nörolojik ve ortopedik, fizyoterapi yaklaşımları, graston tekniği, lenf ödem tedavisi, 3 boyutlu skolyoz tedavisi, kinezyolojik bantalama, rijit bantlama, ayrıca klinik platesi ve hamile platesi alanlarında hizmet vereceğiz.

Uzman ekibimiz, kalifiyeli çalışanlarımız ile ‘’dozunda terapi özünde sağlık’’ ilkesi ile çıktığımız bu yolda en kaliteli en faydalı tedaviler ile sizleri tanıştıracağız” dedi.