Kurulduğu günden bu yana Karaman ve Köylerinde yaptığı fotoğraf çalışmaları ile dikkat çeken KARFOT hergeçen gün yeni başarılara imza atıyor.

Karaman’ın ve Karaman’da Fotoğraf Sanatının tanıtılması ve sevdirilmesi için çalışmalarını devam ettiren Karaman Fotoğraf Topluluğu, Karaman’ın birçok yerini fotoğraflamayı sürdürüyor. Karaman’ın Yerel ve Ulusal alanlarda tanınmasına katkılar sağlamakla birlikte ilimizde de Fotoğraf Sanatının tanınmasında ve yaygınlaşmasında ciddi rol üstlendiği biliniyor.
Birçok yabancı ülkelerin yarışmalarında ödüller alan Karaman Fotoğraf Topluluğu üyeleri Karaman’da çektikleri fotoğraflarla Uluslararası başarılara imza attı. Aylardır çalışmalarını sürdüren Topluluk üyeleri Türkiye, İngiltere, Sırbistan, Almanya, Fransa, Makedonya, Hindistan ülkelerinden birçok sergileme ödülleri, Mansiyon ve Bronz Madalya Ödülü alarak Karamanımızı layıkıyla temsil etmiş ve ismini duyurmuştur. Toplam 27 kare ile 45 ödül alan topluluk üyeleri son katıldıkları Makedonya 2nd Int. exhibiton of art photography - STREETS 2013 Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında ise Topluluk üyelerinden

Mustafa Doğan – 1 Bronz Madalya 6 Sergileme
Kadir Katırcı – 5 Sergileme
Feyzullah Tunç – 2 Sergileme
Ufuk İşleker – 2 Sergileme
ödülleri aldı.
Karaman’da Fotoğraf Sanatının gelişmesi için heyecanla uğraşlarını sürdüren ve her geçen gün güçlenen topluluk www.karfot.com web sitesinde ve https://www.facebook.com/groups/358075710943450/ Facebook Grup sayfasında çalışmalarını paylaşmaktadır.