Gazetemiz yetkilisi, bir süre önce göreve başlayan Kazımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şahin, gazete çalışmaları hakkında bilgiler alarak Karaman Gündem Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi.
Karaman Gündem Ailesi olarak bizlerde Kaymakam Yasin Şahin’in sıcak karşılaması ve ağırlamasından dolayı teşekkür ederek, Kazımkarabekir ilçesi için yapacakları her türlü çalışmada başarılar dileriz.

YASİN ŞAHİN KİMDİR?

07.07.1989 Trabzon/Yomra doğumlu Kaymakam Yasin Şahin ilk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında ikincilikle mezun oldu.

2016 Haziran ayı itibariyle Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Gökdere Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.

2018 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ardahan Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

İl merkez stajına müteakip sırası ile Diyarbakır/Sur ve Yalova/Armutlu İlçelerinde refiklik stajlarını tamamladı.

30.05.2019 tarihli Bakanlık Onayı ile Bursa İli Harmancık ilçesinde yaklaşık bir yıl Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Görevi sırasında sürdürdüğü başarılı çalışmaları nedeniyle Bursa Valisi Yakup Canbolat tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

28.05.2020 tarihli Bakanlık Onayı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan  Yasin Şahin, Kazımkarabekir ilçesindeki görevine 06.06.2020 tarihinde başladı.