İki gün süre ile TOBB’da gerçekleşen bilgilendirme seminerlerine Karaman İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Öztoprak ve icra komitesi üyelerinden; Sinan Özçelik, Mehmet Yapar, Alper Karakışla ve Adem Çetin iştirak etti.

Girişimciliğin geliştirilmesi, kişisel ve kurumsal gelişimin artırılması, TOBB hizmetlerinin yakından tanınması ve bu hizmetlerinden daha fazla yararlanılmasına yardımcı olan bilgilendirme seminerleri kapsamında TOBB’un Kurumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Finansal Yönetim, Protokol Kuralları, TOBB ETÜ Bilgilendirme Sunumu, TOBB’un Girişimcilik Faaliyetleri, E-Ticaret, İş Hayatında İletişim, Küresel Gelişmeler ve Türkiye gibi birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

Program ile ilgili değerlendirmede bulunan TOBB Karaman İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Öztoprak, “Kurul üyelerimiz ile katıldığımız bilgilendirme seminerlerimiz oldukça verimli geçti. Üst Kurulumuz olan TOBB hakkında ve daha birçok konuda verimli bilgiler paylaşıldı. Bu seminerlerin girişimci gençlerimize yönelik faaliyetlerimize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.