Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İcra Kurulu Başkanı Emre Öztoprak, kabulden dolayı Vali Fahri Meral’e teşekkür ederek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, Karaman Sanayi Ticaret Odası Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Karaman Genç Girişimciler Kurulu’nun kurumsal yapısı, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ülkemizin genç bir nüfusa sahip olduğunu dile getiren Vali Fahri Meral, ülkemizi her alanda bugünkü konumundan daha ileri seviyelere taşımak için sahip olduğumuz genç dinamiğin girişimcilik ruhuna ve heyecanına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Vali Meral, gençlerin bu hissiyat içerisinde her alanda başarılı olmaları için gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek, Karaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Öztoprak ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi. 

Karaman Genç Girişimciler Kurulu’nun Vali Meral’e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretine başkan Emre Öztoprak’ın yanı sıra başkan yardımcısı Ufuk Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Alper Karakışla, Hüseyin Yıldızbaş, Mehmet Yapar ve Mehmet Kirtiş katıldı.