27 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında Düzce'de yapılan Badminton Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye 4.sü olarak büyük bir başarıya imza atan Karaman Anadolu Lisesi Badminton Genç Kız Takımı, Okul Müdürü Memiş Arıcılık ve Beden Eğitimi Öğretmeni Münevver Uysal ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret etti.

27 Şubat - 01 Mart 2020 tarihleri arasında Düzce’de yapılan Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Karaman Anadolu Lisesi Badminton Genç Kız Takımı Türkiye 4.sü oldu.

Yarışmaya ilişkin bilgiler veren Karaman Anadolu Lisesi Müdürü Memiş Arıcılık Badminton Genç Kız Takımının Karaman’ı en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.  Memiş Arıcılık, “3.lük maçında kızlarımızdan biri talihsiz bir sakatlık yaşadı ve maçtan çekilmek zorunda kaldık.  Kızlarımızın aldığı başarıdan dolayı okulumuz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Başarılı sporcuları tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, sportif alanlarda elde edilen başarıların öğrencilerin hayatlarına artı bir değer kattığını söyledi. Mehmet Çalışkan, “Özellikle son yıllarda öğrencilerimizin sportif alanlardaki başarısıyla Karaman güzel bir ivme yakaladı. Öğrencilerimizin sporun farklı dallarında elde ettiği Türkiye dereceleri bizleri hem gururlandırıyor hem de mutlu ediyor. Kızlarımızın başarısı kendi hayatlarına bir değer katarken Karaman’ın tanıtımı için de güzel bir fırsat yakalanıyor. Kızlarımız emeklerinin karşılığını aldılar. Gelecek yıl kızlarımızdan Türkiye birinciliği bekliyorum. Başarınızdan dolayı sizleri tekrar tebrik ediyor, sizlerin yetişmesinde emeği olan idareci, öğretmen ve ailelerinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın başarılı öğrencilere hediye vermesinin ardından çekilen fotoğraflarla sona erdi.