CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi’nin Gençlik Kolları İl başkanlarını ve yönetimlerini ziyaret ettiler. CHP’li genç siyasetçiler, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde diğer partilerin gençlik kolları başkanlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş’ adlı kitabını takdim ettiler.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında açıklamada bulunan CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz:

“Ziyaretimizde Türkiye ve Karaman gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bilindiği üzere ülkemiz bir çıkmaza girmiştir. Son zamanlarda ülkemizde siyaset dilinin çok ağırlaşması ve çirkinleşmesi insanların kutuplaşmasına neden olmuştur. Biz genç siyasetçiler olarak siyasette her zaman nezaket ve yumuşak dilin rol almasından yanayız. Türkiye'nin özü olan adalet, barış ve huzur ortamına tekrar biz döndüreceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerdeki amacımız; siyaset kurumumuzun, demokrasimizin en güzel örneklerinden olan fikir alışverişinde bulunmak, bizleri kutuplara ayırmaya çalışanlara karşı birlikte olmaktır, yerelde Karaman ve Genelde Türkiye ortak paydamızın geleceği olan gençlerin kaygıları ve endişelerimizdir. Gençlerin Demokrat Amcası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi ‘Gençler, sizlerden çalınanları telafi edeceğim, inanın bana Gençler Geliyor Gelmekte Olan’.

Yapmış Olduğumuz ziyaretlerimizde bizlere misafirperverlikleri ile karşılayan değerli İl Başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.