Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğine ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Genç ÖNDER Genel Başkanı Resul Çiftçi, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Coştu, yönetim kurulu üyeleri katıldı, ÖNDER İl Başkanı Mehmet Sarı, sivil toplum kuruluşu temsilciler ver öğrenciler katıldı.

Mehteran gösterisiyle başlayan etkinlikte selamlama konuşması yapan Karaman ÖNDER İl Başkanı Mehmet Sarı: “Biz adalet ve merhametle, ehliyet ve liyakatle, bilgi ve hikmetle basiret ve feraset ile samimiyetle çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ile ve bu gençliğin enerjisi ile yolumuza devam edeceğiz. Biz ilk geldiğimiz günden beri hep şu iddiada bulunduk gençliğe sahip çıkarsak gelecek bizimdir. Her daim gençliğin yanında olduk, gençliğe hizmet ettik ve gençlerimize değer verdik. Onların gözlerine baktık, onları dinledik, onları anladık, onlara yol açtık ve yollarından çekildik. İşte bugün bu program onun en güzel örneğidir” ifadelerine yer verdi.

ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Genç ÖNDER Genel Başkanı Resul Çiftçi’nin konuşmalarının ardından Rapci Resul Aydemir sahne aldı. Katılımcılar Aydemir’in şarkılarıyla doyasıya eğlenerek renkli dakikalar geçirdiler.