Gençlik merkezinden yapılan açıklamada;''İl müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz müzik grubu 24/12/2012 tarihinde KYK da kalan öğrenciler için KYK toplantı salonunda eğlence programı düzenledi. 17/12/2012 tarihinde yapılan eğlence programı teknik bir arızadan dolayı tamamlanamadığı için 24/12/2012 tarihinde programın devamı niteliğinde bir eğlence programı daha düzenlendi.

Programda öğrenciler türkülerle ve uzun havalarıyla hüzünlenirken, oyun havalarıyla eğlendiler. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ekibimiz 50 ye yakın eser seslendirdi. Bunların yaklaşık 10 tanesini KYK öğrencilerinden şarkı türkü söylemek isteyen ve kendine güvenen öğrenciler seslendirdiler.  

Programı başından sonun dinleyen KYK Müdürü Enver Yazıbaşı programı düzenleyen arkadaşlarımıza ve kurumumuza teşekkürlerini bildirirken; “ Bu programları düzenli olarak yapmak istiyoruz çünkü öğrencilerimiz derslerinden dolayı zaten stres içerisine giriyorlar. Bizim görevimiz de onların rahatlarını sağlamak.”  dedi.