Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, KYK İl Müdürü Enver Yazıbaşı, Hatuniye Yurdu Müdür Vekili Hüseyin Paylan, Manevi Rehberler Halil İbrahim Coşkun, Tuba Evci, gençlik liderleri, KYK öğrencileri ve gönüllü gençler içinde bulunduğumuz zor günlerde güvenlik güçlerini yalnız bırakmayarak İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk ve Garnizon Komutanı J. Alb. İlhan Şen’i ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.  
Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, terör saldırıları sonucu şehit olan emniyet mensuplarını rahmetle andıklarını belirterek, onların bu ülkenin sınırlarını, bayrağını ve değerlerini korumak için şehit olduklarını belirterek İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk'a günün anısına Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.
İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk ise, bu tür ziyaretlerin emniyet camiası için çok önemli olduğunu belirterek, Gençlik Merkezi ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü çalışanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
İl Jandarma Komutanlığına düzenlenen ziyarette ise Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yazıbaşı, son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polislerimiz için başsağlığı diledi.