Karaman Lisesi Önünde toplanan Cumhuriyet Halk Partililer ellerinde meşaleler ve marşlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği Gençlik ve Zafer Yürüyüşü'ne CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, İlçe Başkanı Onur Irgat, Selüloz İş Sendikası Baş Temsilcisi Mehmet Akgül, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı İlyas Karabaş yaptığı konuşmada; “Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sağlamlaştıran zaferimizin 96. yıl dönümünü kutlamak üzere, umut ışığımızı canlı tutmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bir bütün olduğunu herkese göstermek amacıyla gururla buradayız.

Birinci vazifemizi yerine getirmek ve Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için iç ve dış düşmanlara; dimdik, tek bir güç olarak karşı duracağız. Tıpkı yurdumuzu düşman işgalinden kurtarırken asil milletimizin birlik beraberlik içinde olduğu gibi bizler de atalarımızın bizlere emaneti bölünmez Türkiye Cumhuriyet için daima direnişte olup bizden sonraki nesillere emanetimize korumayı öğreteceğiz. Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle kurtarılan bu vatana sahip çıkmak hepimizin görevidir. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileklerimle. Zaferimiz kutlu olsun"