Kadınların hayatın her yerinde özel olduğunu belirten New Karaman Otel Genel Müdürü İlker Gezer, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Kadınlarımız hayatın her yerinde özeldir. New Karaman ailesi olarak kadınlarımızın duruşlarına ve mücadelelerine her zaman destek olmuşuzdur. Günümüzde her ne kadar olumsuz bir tablo karşımıza çıksa da kadınların asil duruşları taktire şayandır. Dünyanın her yerinde var olan savaşlarda ortaya koydukları mücadeleleriyle herkese örnek olmaktadırlar. Bu savaşları da bitirecek olan onların dirayetleri olacaktır.  İş hayatında da her geçen gün artan güçleriyle başarıdan başarıya koşan kadınlarımızın, gelecekte daha fazla birim ve işletmede yer alacağına inanıyorum. Bu doğrultuda bizler de işletmelerimizdeki kadın ekip arkadaşı sayısını yükseltiyoruz. Hem onlara özel hizmetler veren alanlar oluşturduğumuz gibi hem de onların güvenle çalışabilecekleri ortamlar geliştiriyoruz.

Kadınlarımızın hayallerinden ve cesaretlerinden öğrenmemiz gereken çok şey var. Bizlere ilham olan kadınlarımızın her zaman yanlarında olacak ve desteklerimizle haklarını savunacağız. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.”