1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Tekgıda İş Sendikası ziyaret eden Veysel Göktekin,  “işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü canı gönülden tebrik ederim.’’ dedi.

Bütün ülkelerde 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığını, ancak ülkemizde 1 Mayısların gerginlik ve tartışma ortamı olarak göstermek isteyen bir takım grupların algı operasyonuna kurban edildiğini vurgulayan Veysel Göktekin, Karaman’da sendikalarımızın bu algıyı yıkmak adına yoğun uğraşlar içerisinde olduğunu söyledi. Eski bir sendikacı olarak Karaman’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün barış ve kardeşlik havasında kutlamasından mutluluk duyduğunu belirten Göktekin’ ‘’Emekçilerimizin, Ülkemizin ve İlimizin kalkınması, sosyal ve ekonomik olarak gelişmesi ve büyüme hedeflerine ulaşması gayesiyle büyük bir erdemle çalışmaları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.’’ dedi.

Tek Gıda İş Sendikası Karaman Şubesi başkanı Orhan Soydan’da yaptığı ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getirerek, ‘’Bu sefer ithal aday istemiyoruz. Çünkü bugüne kadar seçilmiş olanlar ne yazık ki, vekillik görevlerini, bu kente olan borçlarını yerine getirmediler. Bundan sonra Karaman’ı bilim ve tanıyan her zaman kapısını çalabileceğimiz adaylar olmalı. Geçmişte sendikacılık, gazetecilik, işçilik, esnaflık yapmış hak hukuk bilen Veysel Göktekin gibi herkesin üzerinde mutabık olduğu isimlere şans verilmeli.’’ dedi.