Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Golda Gıda Genel Müdürü Fatih Doğan, Üretim koordinatörü Yavuz Irklı, İhracat Müdürü Özlem Tüylek ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Nasuh Şişik’i makamında kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Golda Genel Müdürü Fatih Doğan ve fabrikanın birim temsilcileri Rektör Namık Ak’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Son yıllarda spesifik ürünlere önem veren ve bu doğrultuda hızla yatırımlarına devam eden Golda Gıda A.Ş., Rektör Prof. Dr. Namık Ak’a yeni ürünlerinden %100 organik makarna hediye etti.

Organik makarna, organik tarım mahsullerinden elde edilmiş durum buğdayından özel üretilen, Golda Gıdanın Organik Makarna Serisi olarak raflarda yerini almaya başladı.

İnovatif ürün geliştirme ile ilgili Rektör Namık Ak ve Genel Müdür Doğan'ın, üniversite ve sanayi işbirliği, Karaman’ın gıda şehri olması ve üniversitenin gıda konusundaki araştırmaları üzerine bir süre sohbet etmesinin ardından ziyaret, iyi dilek temennileriyle sona erdi.