Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesinde faaliyetlerine devam eden ve gıda sektöründe elde etmiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren Golda Gıda, personelleri ve aileleriyle geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemek sonrası konuşan Golda Gıda A.Ş. Genel Müdürü Fatih Doğan, “Firmamız çeyrek asır önce 1997 yılında burada bu yola çıktı. Bu yıl 25’inci yılımız çeyrek asırı doldurduk. Aramızda 20’inci yılını dolduran arkadaşlarımız var. 11 yıl evvel yola çıktığımızda burası yıllık 80 milyon civarında ciro yapıyordu, bugün ise bu rakamlar 510 milyon liraya çıktı. Bundan 8 sene evvel dışarıda yapmış olduğumuz toplantıda ciromuzun 100 milyon lira olduğu zamanlarda biz 2025 yılında 500 milyon ciroya ulaşacağız demiştik. Hamdolsun ki 2021-2022 yılında bu hedeflere ulaştık. Bundan sonra hedeflerimiz günden güne büyüyecek. Pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz geleneksel iftar yemeklerimizi İnşallah bundan sonra sürdüreceğiz” dedi.

İftar yemeğine Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Kâzımkarabekir Ziraat Odası Başkanı Muammer Harmandar, firma çalışanları, aileleri ve basın mensupları katıldı.