Dubai’de 34’üncüsü gerçekleştirilen Gulfood 2021 Fuarı'na olan ilgi üst seviyedeydi. Sektörün en önemli fuar organizasyonu sayılan, geçtiğimiz 21 Şubat Pazar günü başlayan ve 25 Şubat Perşembe sona eren fuara 85 ülkeden katılımcılar ile, 156 ülkeden ziyaretçi bir araya geldi. Makarna sektörünün öncülerinden Golda Gıda A.Ş. Fuarda yerini alarak ilgiyi her zaman ki gibi üzerine çekti.

Son dönemde yenilenen ürün portföyü ve yatırımları ile sektöre öncülük eden Golda Gıda A.Ş. yeni ürünlerini müşterilerine sergiledi. Birçok farklı ülkenden yeni müşteriler kazanan Golda gıda A.Ş. “Pandemi dönemi olmasına rağmen katılımın çok yoğun olduğunu ve Golda Gıda adına fuar sürecinin çok verimli geçtiğini” belirtiler.

Golda Gıda A.Ş. günlük 300 ton makarna, 100 ton bisküvi-gofret, 150 ton Bakliyat ve 350 ton buğday unu üretim kapasitesi ile sektörün önde gelen üreticilerinden biridir. 76000 m2 kapalı ve 1,1 milyon m2 açık alana üzerinde Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesinde kurulmuştur. Golda Gıda, Makarna, Buğday unu, Bakliyat ve Bisküvi-Gofret sektöründe GOLDA markası ile tüm dünyada 85'ten fazla ülkeye ihracat yaparak tanınmış bir üretici olmayı başardı.

Golda Gıda, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetinden ve kaliteden ödün vermeden etkinliğini ve üretim kapasitesini geliştirmektedir.