Gönül Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği  Konya Temsilciliği’nin “Çocukların Geleceğine Destek Ol” projesi kapsamında temin edilen kırtasiye malzemeleri, spor malzemeleri  ve oyuncak kolileri ekiplerle birlikte Karaman Bayır Köyü İlkokul/Ortaokul öğrencilerine Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, Bayır Köyü Okul Müdür Şaban Öter, Gönül  Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal  Yardımlaşma Derneği  Konya İl Başkanı Havva Nurcan İnanç, Bayır Köyü Muhtarı Mustafa  Ceylan ve köy okulu öğretmenleriyle birlikte 54 ilkokul – 56 ortaokul öğrencilerine dağıtımını gerçekleştirildi.

Dağıtımdan sonra öğrencilerle çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.  Köy halkı ise yöresel yemekleri ile gönüllüleri ağırladı.

Konuyla ilgili olarak proje yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise: “Projemizi yürüten Gönül  Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal  Yardımlaşma Derneği  Genel Başkanımız Emirhan Aydoğmuş, Gönül  Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği  Sayın Konya İl  Başkanımız Havva Nurcan İnanç  Hanım’a, projemize destek veren Tugan Kreş Müdürü Sayın Meral Tugan Hanım’a, Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneğine, projemize destek olan yalnız bırakmayan tüm destekçilerimize ayrıca yeni kurulacak olan Gönül Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği  Sayın Karaman İl Başkanı Hayrullah Kaan Tugan Bey’e, Selçuk Üniversitesi Öğr. Gör. Sayın Abdullah Koca Bey’ ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza  teşekkür ederiz” dediler.