Kaza, dün Karaman-Konya kara yolu otogar alt geçidine girişte meydana gelmişti. Binici yönetimindeki 70 AB 070 plakalı otomobil, otogar kavşağına girişte, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkaran refüjdeki yön tabelasına çarptı.

Kazada araç hurdaya dönerken, otomobilin sürücüsü Binici araç içinde sıkıştı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan güçlükle çıkarılan sürücü, Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Binici burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cafer-Nadiya Binici çiftinin oğlu, Erol Şimşek ve Mehmet Ali Şimşek'in yeğeni Hasan Binici ve Ramazan Şimşek'in torunu olan Hasan Binici öğle namazını müteakip Yeni Musallada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, daire müdürleri, Binici ve Şimşek Ailelerinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.