Kadınlarımızın, toplumumuzun ortak değeri olduğunu hatırlatan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, kadınların, hayatın tüm alanlarına olağanüstü katkı sağladıklarına dikkat çekti. “Bu katkılar olmadan, ekonomilerin çökebileceğini, toplumların tükenerek ailelerin parçalanabileceğine vurgu yapan Başkan Hatipoğlu; “Her kadın ve kız çocuğunun doğuştan kazandığı haklarını ve özgürlüklerini tüm anlamıyla sahip olduğu bir dünyaya ulaşması için insanlık olarak çaba sarf etmeliyiz” dedi.
Tarihimiz ile ülkemizin gelişim sürecinde Türk kadınının yerinin de çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Hatipoğlu; “Kadınlarımız, bütün Türk tarihinde olduğu gibi bugün de en muhterem mevkide, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir mevcudiyettir.
Kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza yatırım yaptığımızda tüm evrene yardım ettiğimizi biliyoruz. Kadınlarımıza imkân sağlayan bir gelecek, hepimiz için daha parlak, daha huzurlu ve daha refah bir gelecek olacaktır” dedi.


“HER BİRİMİZ SİZE BORÇLUYUZ”
Kadınlarımızın emeği ile yoğurduğu, özveriyle kazandığı tüm değerlerin sahipsiz olmadığına vurgu yapan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “Hepimizin çok sevdiği bu özel gün kutlu olsun. Kadınlarımızın mutluluğu, gülücüklerinin ışığı ile aydınlanmıştır. Her gecenin ardından güneşi inatla yeniden doğuran kadınlarımız, toplumumuzun ortak değeridir. Biz her şeyimizi siz değerli kadınlarımıza borçluyuz, sizlere layık olmak hiç de kolay bir iş değil. Size doğuştan verilmiş bu manevi cömertliği, hem işinizde hem de yakınlarınızla olan ilişkilerinizde misliyle sunuyorsunuz. Bu bakımdan devletin de hala kadınlar için yapması gereken pek çok icraat olduğunu hatırlatıyoruz” dedi.


“BAŞARI, KARAKTERİNİZDE VAR”
Kadınlara seslenen İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “Hem işte hem de evlerinde başarılı olan kadınlarımız, ailelerin de çekim merkezi. Başarmak kadınlarımızın karakterinde var. Bunu sevgiyle birleştiriyor, sevginizle ilham ve sıcaklık yayıyorsunuz.
Çalışan, üreten, bölüşen kadınlarımız, ne ezilmeyi, ne dövülmeyi ne de sömürülmeyi hak ediyor. Köyden, tarladan, fabrikadan, kentten, sesi gelen kadınlarımıza yönelik her türlü zorbalığa, şiddete, cinsiyet ayrımcılığına karşı kadının önce insan olduğu bilinciyle çözüm üretmeyi sürdüreceğiz. Coşkularıyla, neşeleriyle renksiz bir dünyayı gökkuşağına çeviren kadınlarımızın, emeği ile yoğurduğu, özveriyle oluşturduğu tüm değerleri yok sayan, küçümseyen tüm çağdışı yapılara da hayır diyoruz.
Kadınlarımızın, güçlü ve güvenebilecekleri omuzlarımızı her zaman yanlarında hissetmeleri için her şeyi yapacağız. Sizleri sadece günlerde ve bayramlarda değil, her zaman değer verecek ve her zaman seveceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.
Allah tüm sevdiklerinizle nice sağlık, huzur ve mutluluk dolu ömürler nasip etsin.” diyerek duygularını dile getirdi.