Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü iş birliği ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Gazi İlkokulu’nun bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Halk Eğitim Merkezi İl Müdürü Mehmet Serin'in açılış konuşmasıyla devam eden programda Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı ve Dart takımı gösteri yaptı. Sporcuların gösterisinin ardından Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan el işlerinin sergisinin açılışı yapıldı.

Sergiyi gezen Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık yapılan el işleri hakkında yetkiliklerden bilgi alarak çalışmaları inceledi.

1 Haziran tarihiyle yüz yüze eğitime başlayan ilkokul öğrencilerini de sınıflarında ziyaret eden Işık, öğrencilerle sohbet ederek hediyeler verdi. Program Vali Işık’ın öğrencilere yapmış olduğu ziyaretin ardından son buldu.

Gazi İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenen programa, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak,  Jandarma İl Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş, Eğitim Bir Sen Başkanı Yunus Özdemir, davetliler ve vatandaşlar katıldı.