Dernek konuya ilişkin şu şekilde basın açıklaması yaptı:

"Atak Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği olarak gençlerimizi bedensel ve zihinsel yönden sağlıklı, zinde, milli, manevi ve ahlaki, sosyal ve kültürel değerlere bağlı, çevreye duyarlı, üstün vasıflı, eğitimli, kültürlü ve görgülü bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmayı; yaratılış gayesini bilen, milli kültür ve ahlak sahibi, ülkesini ve milletini seven bireylerden meydana gelen bir toplumun oluşmasına yardımcı olmayı amaçlamaktayız.

Derneğimiz, erkek çocuklara camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek ve bu alışkanlığı hayat tarzı haline getirmelerine destek olmak amacıyla 21-31 Ocak 2019 tarihleri arasında Karaman İlimizde, “Haydi Çocuklar Camiye” projesini düzenleyecektir.

Haydi Çocuklar Camiye projemiz, erkek çocuklar için 6-7 yaş aralığı A Kategorisi, 8-10 yaş aralığı B Kategorisi, 11-13 yaş aralığı C Kategorisi olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilecektir.

Projenin Uygulanması:

Proje yarışma şeklinde uygulanacak olup, 21 Ocak 2019 tarihinde sabah namazı ile başlayıp, 31 Ocak 2019 tarihinde yatsı namazı ile sona erecektir. Çocuklar her namaz vaktinde, camide cemaatla namaz kılarak ve kendi kategorilerindeki sureleri veya duaları ezberleyerek puan kazanacaklardır.

Proje Ödülleri:

Her kategorinin 1.sine Kameralı Drone

Her kategorinin 2.sine Drone

Her kategorinin 3.süne Uzaktan Kumandalı Araba

Her kategorinin 4 ila 7.sine Danış Kırtasiyeden 25. TL. lik hediye çeki

Ayrıca yarışma kapsamında 350 ve üzeri puan her çocuğa Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan (Rh. A) Hocaefendinin “Çocuklarla Başbaşa” isimli kitabı hediye edilecektir."

Projenin Uygulanacağı Camiler:

Bilal-i Habeşi Camii, İmam Rabbani Camii, Siteler Camii, Türkoğlu Camii, İmam-ı Azam Camii, Emir Musa Camii, Sümer Camii, Kırmahalle Büyük Camii, Baloğlu Camii, Arafat Camii, Sarı Keçili Camii, Mevlan Halid-i Bağdadi Camii (TOKİ), Cedit Camii, Kadir Ağa Camii, Fatih Camii, H. Hasan Bolaca Camii (Lale Köyü), Şeyh Edebali Cami, Zeyve Sultan Camii, Halil Özdoğan Camii, Emekseven Camii, Araboğlu Camii, Mescid-i Aksa Camii, Bağlarbaşı Camii, Boyacı Camii (Kılbasan Köyü), Selimiye Camii (Kılbasan Köyü)

Yarışmaya kayıt:

Kayıtlar www.haydicocuklarcamiye.com sitesinden yapılacaktır.

Önemli not: Yarışmaya kayıt sadece internet sitesi üzerinden yapılmakta olup, başka şekilde kayıt yapılmamaktadır.

Yarışma koşullarına ilişkin diğer bilgiler www.haydicocuklarcamiye.com internet sitesinde yayınlanmıştır.

İrtibat: 0 543 236 82 11