23 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında Karaman’da 5 camide düzenlenecek etkinliğin amacı: 6-13 yaş arası çocuklara camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek, milli manevi kültürel değerlerimize sahip çıkmak, toplumda büyüklerine karşı sevgi, saygı ve cami adabını öğretmektir.

Haydi Çocuklar Camiye etkinliği sayesinde; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın cami sevgisini kazanması, cemaatle namaz kılmanın önemini kavraması, birlik beraberlik şuurunu kazanması ile hayatımızda büyük öneme sahip namaz konusunda bilinçlenmeleri hedeflenmektedir.

Haydi Çocuklar Camiye projesine katılan çocuklar,  camide kıldıkları vakit namazlarına göre puan alacak olup, toplam puanlarıyla dereceye girenler ilan edilen ödülleri kazanacaklardır. Yarışma şartları www.haydicocuklarcamiye.com internet adresinde detaylı olarak belirtilmiştir.

Bu projede ben de varım diyen çocuklar “haydicocuklarcamiye.com”  sitesinden kayıt yaparak web sitesinden ve cami görevlilerinden bilgi alabilirler. Projeyle ilgili detaylı bilgiler 0 543 236 82 11 nolu telefondan alınabilir.

Karaman’da etkinlik yapılacak camiler şunlardır:

1-Emekseven Camii

2-Kırmahalle Büyük Camii

3-Toki Halid-i Bağdadi Camii

4-Özdoğan Camii

5-İmam-ı Azam Camii

“Haydi çocuklar camileri birlikte şenlendirelim.”