ATAK Gençlik ve Spor Kulübü, kayıtları devam eden yarışma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle katılımcı sayımız geçen yıllara oranla yaklaşık iki kat artmış olup, tüm namaz sevdalısı ailelerimize ve gençlerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bu sene düzenlenen “Haydi Çocuklar Namaza” yarışması sonunda 375 ile 462 arası puan alanlar içerisinden, Karaman İlinden çekilişle belirlenecek 25 katılımcıya verileceği duyurulmuş olan ödül sayısı, daha çok mutlu çocuğa ulaşmak amacıyla artırılmış olup, Karaman'ın plakası olan 70 olarak değiştirilip, ödül alacak katılımcı sayısı 70'e yükseltilmiştir. Ödüller 70 katılımcıya sürpriz hediyeler şeklinde verilecektir. Ayrıca Türkiye genelinde kura ile yapılacak çekilişte 300 katılımcıya sürpriz hediyeler verilecektir.

Kayıtlar devam etmekte olup, son kayıt tarihi 5 Şubat 2021’dir.

Bu ödüllerin haricinde, ebeveynler ve büyüklerin çocuklara, en büyük ödülün Allah’ın rızası olduğunun vurgulanması da özelikle tavsiye edilmekte.

Yarışma ilgili detaylı bilgi ve kayıt formu haydicocuklarcamiye.com adresinde yer almaktadır.

Yarışmaya katılım şekli:

Katılımcı velileri, 1 Şubat 2020-14 Şubat 2020 tarihleri arasında, her gün; velisi olduğu katılımcının kıldığı her namazdan sonra, o gün içerisinde www.haydicocuklarcamiye.com web sayfasından namaz puan cetveline kılınan namazı işleyeceklerdir.”

Bilgi İçin: 0-543-236 82 11