Karaman’da eksikliği hissedilen Özel Diyetisyen Hizmeti Diyetisyen Hakan Diker tarafından Atatürk Bulvarı Ekinci İş Merkezi Kat:5/17’de hizmete girdi. 

Açılış kurdelesini Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan keserken, “Her şey insan içindir. İnsanı sevmek, insanı mutlu kılmak içindir. Diyetisyen Hakan Diker kardeşimiz çıktığı bu yolda insanların fiziksel bütünlükleriyle yaşam kalitelerinin artmasına hizmet edecektir. İlimiz geliştikçe her alanda bazı ihtiyaçları artmaktadır. Bu kulvarda uzun süredir ihtiyaç hissedilen bir alan. Obezite toplumumuzun en önemli sağlık sorunlarından birisidir. Sağlıklı beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyor. Sağlıklı birey olarak hayatımızı sürdürmemiz ve yaşam kalitemizi artırmamız için diyetisyen merkezleri önem ifade ediyor. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir nesil, devletimizin de hedefleri arasındadır. Toplum yararına sağlık hizmeti sunacak olan Diyetisyen Hakan Diker kardeşimizi tebrik ediyorum. Açılışını yaptığımız Diyetisyen Ofisinin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Açılış sonrasında Diyetisyen Hakan Diker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın vücut analizini, analiz cihazı ile ölçerek sağlığı hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Çalışkan’ın nasıl beslenmesi hakkında tavsiyelerde bulundu. Genel olarak sağlıklı bir yapıya sahip olan Başkan Çalışkan, Diyetisyen Hakan Diker’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.