Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadın seçmenlere ulaşmak için  ev toplantıları düzenliyor.Her gittikleri ev toplantısında partinin kadınlara verdiği değeri anlattıklarını kaydeden partililer 'Beldemizin  huzurlu ve daha yaşanabilir bir yer olması için hep beraber çalışacağız ve başaracağız.

CHP Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş eşliğinde Akçaşehirli kadınlarla buluşan Partililer kadınlarımızın şikayet ve önerilerini dinlediler. 

CHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş yaptığı konuşmada; 'Karaman Eczacılar Odası ile görüşülerek, beldemize bir eczane açılması sağlanacaktır. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza evde bakım hizmetleri verilerek sosyal yardımlar yapılacaktır. Genç ve çocuklarımızın sosyal aktivitiler gerçekleştirebileceği parklar ve halı sahalar gibi tesisler yapılacaktır. Kaplı semt pazarı yapılacak. Kanalizasyon ve arıtma sistemleri çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Elektrik olmayan yaylalara en kısa sürede elektrik bağlanması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Daha yaşanabilir bir Akçaşehir için Derman belediyeciliği sloganıyla yola çıktık' dedi.