Dünyada olduğu gibi ülkemizde de SPA merkezi sayısı giderek artıyor. Bireye bedensel ve ruhsal açıdan iyileştirme yada terapi hizmeti sunmayı amaçlayan merkez anlamına gelen SPA, günümüzde yalnızca su ve çamur terapilerini değil, çeşitli masaj terapilerini, aroma terapileri, spor gibi sağlık hizmetleri veren tesisler olarak öne çıkıyor. Özellikle SPA masajlarıyla SPA bakımları popüler hale geldi.

Karaman’da popüler SPA merkezi olan Grand Otel, uygun fiyatlarıyla her yaşa hizmet veriyor.

Grand Otel verdiği hizmetler hakkında yaptığı açıklamada, “Bizler bu bakım merkezlerini bay ve bayan olarak yeni yapılan iki ayrı SPA merkezine ayırıp, fiziksel sağlık, spor ve terapi masajları ile sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Merkezlerimizde deneyimli ve profesyonel antrenörlerimizden kilo verme-alma ve sağlıklı yaşam için eğitim alabiliyorsunuz.

Bunun dışında geleneksel Osmanlı hamamızda yaptıracağınız kese-köpük ya da uzakdoğulu masözlerimizden alacağınız farklı masaj terapileri ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Yüzme havumuzda dilerseniz kendiniz yüzebilir veya profesyonel eğitmenlerimizden özel yüzme dersleri alabilirsiniz.

Açılışa özel %50'ye varan aile üyelik fırsatı paketini kaçırmamanız dileği ile sizlere en kısa zamanda SPA merkezimize bekliyoruz.” dedi.