Karaman’ın tanınmış güvenlik şirketlerinden Hünkâr Güvenlik Eğitim ve Koruma Hizmetleri LTD. ŞTİ’yi Yeni Kurucu Müdürü Bahaddin Uzel devir aldı.

Şirket Yöneticisi Muzaffer Ergen ve ekip arkadaşlarıyla ilimize kaliteli hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Uzel, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Sami Ay, 30 Mart 2020 tarihinde şirket hisselerini ve bütün yetkilerini yüzde yüz hisse olarak devretmiştir. Sami Ay’ın 30 Mart tarihinden itibaren geçerli olarak şirketin dışarıdan alacakları ve kendi dönemindeki borçlarının haricinde hiçbir yetkisi ve bağı kalmamıştır.

Devir alan yetkililerin bütün yetki alacaklarının tahsili şahsına geçtiğinden kendi dönemindeki borçları kabul ederek Hünkâr Güvenlik Eğitim ve Koruma Hizmetleri LTD. ŞTİ’ni şahsıma devir etmiş yeni alacakların tahsil yetkisi şahsıma aittir.

Güzel bir hizmet anlayışıyla Hünkâr Güvenlik olarak Karaman’ımıza ve Karamanlı gençlerimizin yeni bir meslek edinmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Herkesin desteğini bekler saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.