Huzurevinde kalan yaşlılarla Konukevinde yemekte bir araya gelen Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, misafir ettikleri özel konuklarıyla tek tek ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettiler.

18  - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, “Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız, baştacımızdır. Onların yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri, sevdikleriyle bir arada sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmeleri en büyük arzumuzdur.

Yaşlılarımıza sevgi, saygı, ilgi ve itina göstermek, Türk milletinin en önemli hasletlerinden biridir.  Çocuklarımızın da bu hasletlerle yetiştirilmesi, yaşlıya saygının genç nesillere öğretilmesi, milletimizi güçlü kılan aile yapımızın korunması büyük önem taşımaktadır. Yaşlılara Saygı Haftasında, varlıklarıyla bizleri güçlendiren tüm yaşlılarımıza saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Böyle anlamlı bir günde Meral ailesine konuk olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden bu özel günün değerli konukları ise kendileriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden ve dertlerini dinleyen Vali Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral’e teşekkür ettiler.