23 Mart 2018 Cuma günü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, huzurevi yöneticileri ve huzurevi sakinlerinin yer aldığı ziyarette Vali Meral, yaşlı vatandaşlarımızla makamında bir süre sohbet etti.

Vali Meral ziyarette, toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisinin yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi, saygı ve hürmet olduğunu söyledi. Milletimizin, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı ettiğini söyleyen Vali Meral, onların engin tecrübeleri ve birikimleri sayesinde toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun canlı tutulduğunu ifade etti.

Yaşlılarımıza ve büyüklerimize hak ettikleri değeri ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğin mensubu olduklarını dile getiren Vali Meral, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olan yaşlılarımıza karşı toplumumuzun tüm kesimlerince hak ettikleri değerin verilmesi, başta aile büyüklerimiz olmak üzere, tüm yaşlılarımıza karşı sevgi, saygı ve hürmet konusunda duyarlı olunması gerektiğini ifade etti.

Vali Meral ziyaretin sonunda tüm yaşlılarımızın 18 -24 Mart Yaşlılar Haftasını tebrik ederek, Allah’tan kendilerine mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı ömürler geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yaşlılar Haftası nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Fahri Meral’in kendilerini kabul etmesinden dolayı duydukları mutluluğu ifade eden huzurevi sakinleri, Vali Meral’e teşekkür ettiler.