Başyayla İlçesinde gönüllü gençlerden oluşan  filmin oyuncuları yaz kış demeden ilk amatör film olan İHANETİN BEDELİ filmini tamamlayarak montajlama işlemini geçmişlerdir. Daha önce yapılan açıklamada bildirilen filmin tamamını kapsayan fragman ise internet sitelerinde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Filmin konusunun ilçe gerçekle hiç bir alakası olmadığını sadece kurgulama olduğunu bunun çekimlerinin ilçemize biraz olsun sosyal ortamda tanıtımının sağlanarak hareket getirebileceğini bildiren oyuncular hummalı bir çalışma yaparak filmi tamamladık dediler.

filmin içeriği hakkında da bilgi veren oyuncular: filmimiz tamamen kendi kalemimizden çıkmış bir filmdir. film mafya filmi ve içinde ihanetin olduğu ve kirli hesaplaşmaların geçtiği bir döngüdür. Ancak hiç bir şekilde şiddete yönelik amaç düşünemedik sadece monoton geçen hayatımıza ilçede arkadaşlarla renk katmak istedik dediler.

Filmin yazın İlçemiz Ahmet KELEŞOĞLU Kültür Merkezinde yayınlamayı düşündüklerini belirten oyuncular umarız film  beklentileri karşılar ve şimdiki fragmanda keyifle izlenir dediler.