Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün müracaatta bulunduğu ‘Gençler Bizim Geleceğimizdir’ adlı proje kabul edildi.

Proje kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Karaman’da bulunan ve ilimize ziyarete gelen gençler bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirilecek.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğünce çalışmaların başladığını duyuran yetkililer konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:  “Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında Karaman Emniyet Müdürlüğü olarak müracaatta bulunduğumuz "Gençler Bizim Geleceğimizdir" isimli proje kabul edilmiştir.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm il Müdürlüğü ile birlikte yürüteceğimiz proje kapsamında, dezavantajlı grupta yer alan gençlerimiz de dahil olmak üzere İlimizde bulunan veya İlimizi ziyarete gelen gençlerimizin bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi konusunda çalışmalar yürütülecektir.

Gençlerimizin bilimsel ve kültürel faaliyetlere katılım oranının artırılması, alternatif çözüm yollarının uygulanmasına yönelik çalışmaların yapılacağı projenin sonunda yapılacak diğer çalışmalara katkı sağlaması amacıyla kapsamlı bir rapor hazırlanarak ilgili kişi/kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır” denildi.