Meclis Toplantısı öncesinde ilk olarak Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık’ı ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır ve İl Genel Meclisi Üyeleri Kaymakamlık ziyaretinin ardından hep birlikte Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Kaymakam Çıkrık ve Belediye Başkanı Boyacıoğlu ile birlikte Meclis Toplantısı öncesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yener Terlemez ve İl Özel İdaresi birim Müdürlerinin de katılımıyla Kazımkarabekir İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Çayır yapmış olduğu açılış konuşmasında:

“Kazımkarabekir Paşamızın da Atayurdu olan güzide ilçemiz Kazımkarabekir’de, ilçe olmasından bu yana ilk kez bir Meclis Toplantısı gerçekleştirecek olduğumuz için mutluyuz. Ayrıca yıllarca birlikte hizmet ettiğimiz ve vefatlarından derin üzüntü duyduğumuz geçmiş dönem Kazımkarabekir İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde hizmet eden kıymetli arkadaşlarımız Mustafa Boyacıoğlu ve Mustafa Bayram’ı da saygı ve rahmetle anıyoruz ve ailelerine tekrar başsağlığı diliyoruz” dedi.

Görüşmede söz alarak bir konuşma yapan Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar, Meclis Başkanı olduğu dönemde ve bugün de dahil olmak üzere Kazımkarabekir’e yapılan yatırımları değerlendirerek ilçenin ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde karşılandığını vurguladı.

Konuşmaların ardından Başkan Çayır ve Meclis Üyeleri Muhtarların istek ve ihtiyaçları ile İlçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdiler.

Muhtarlarla yapılan toplantı sonrasında Belediye Konferans Salonunda bir araya gelerek İl Genel Meclisi Toplantısını gerçekleştiren Başkan Çayır ve Meclis Üyeleri ilçelerimize ivme katmak, sorunları yerinde görmek amacıyla zaman içerisinde tüm ilçelerimizde İl Genel Meclisi Toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

Meclis Toplantısının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır ve Meclis Üyeleri köy meydanında Vali Mehmet Alparslan Işık ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır ile bir araya geldiler ve köy kahvesinde vatandaşlar ile görüşerek misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık’a, Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’na ve Kazımkarabekir İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş Demirci ve Durmuş Kılbasanlı’ya teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.