Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri hep birlikte Ankara'ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Karamanı temsil eden Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve CHP Karaman İl Millet V. İsmail Atakan Ünver'i ziyaret etti.

Karaman bugüne kadar yapılan yatırımlar ve planlanan projeler ile ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunulan toplantıların ardından hemşeri olan TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat’ı da ziyaret eden Başkan Kapar ve Meclis Üyeleri, ziyaretlerinin ardından Ankara'dan ayrılırken ziyaret ile ilgili teşekkürlerini dile getiren Kapar: " Meclis Üyesi arkadaşlarla birlikte verimli bir gün geçirdik. Sn. Vekillerimiz ile İlimiz için yapılacak projelerle ilgili birebir yaptığımız toplantılarda, Karamanımız için hep birlikte daha nice güzel işlere imza atacağımızı gördük.

Ben bizleri makamlarında ağırlayarak değerlendirmelerde bulunan Sayın Milletvekillerimiz Recep Şeker'e, Selman Oğuzhan Eser'e, İsmail Atakan Ünver'e ve Hemşerimiz Nazmi Irgat'a çok teşekkür ediyor, görevlerinde başarı ve kolaylık dilerken Karamanımız için her zaman işbirliğine hazır olduğumuzun altını çiziyorum." şeklinde konuştu.