Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 2017 yılı 2. Dönem Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı; Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb İlhan Şen, İl Emniyet Müdür V. Şevki Usta ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Taş ve ilgili kurum müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Taş, yıl içerisindeki faaliyetlerinin istatiksel verilerle anlatıldığı toplantıda kurumun genel yapısı ve işleyişi hakkında katılımcılara kısa bir sunum yaptı.

Sunumun ardından 112 Acil çağrı merkezi bünyesinde hizmet veren 110 itfaiye, 112 sağlık ve 156 Jandarma acil numaralarının yanı sıra devreye alınması planlanan 155 polis, 177 orman yangın numaralarının hizmetlerinin 112 acil kısa numarasına aktarılması işlemlerinin hızlandırılması, mevcut binanın durumu ve vatandaşlarda farkındalık hissi oluşturulması amacıyla kurum araçlarına “112 Acil Çağrı” logolarının yapıştırılması ile ilgili çalışmaların yapılması konuları ele alındı.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.