İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesi, 5. Olağan genel kurulunu, üyelerinin katılımı ile geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Genel kurulu katılan üyelerin takdirleri ile şube yönetiminde değişikliğe gidilirken, KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök başkanlığındaki mevcut yönetim, görevi Murat Şen başkanlığında oluşturulan yeni yönetime devretti.

Genel kurulda Şube Başkanı Dr. Murat Gök, üyelere yönelik bir veda konuşması yaparak ve iki yıllık görev süresi içinde yönetim kurulu olarak yaptıkları faaliyetler hakkında üyelere bilgi vererek helallik istedi.

Yeni yönetime başkanlık edecek olan Murat Şen ise konuşmasında, önceki yönetimin ve geçmiş yönetimlerin tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni yönetim olarak tüm üyelerin ve cemiyet faaliyetlerine maddi manevi destek veren herkesin, hayır dualarını beklediklerini ifade etti.

Genel kurulun sonunda yeni başkan Şen, önceki yönetimde yer alan tüm yönetim kurulu üyeleri adına, eski başkan Gök’ e bir teşekkür plaketi takdim etti. Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantı, karşılıklı iyi niyet temennileri sona erdi.

İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesinin yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu;

Murat Şen (Başkan)

Dr. Abdullah Sacid Öksüz (Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Mehmet Uysal (İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Nurullah Koçak (Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Av. Yusuf Kara (Şube Sekreteri)

Prof Dr. Murat Yıldız (Üye)

Arif Öğüt (Üye)