Yapılan törende bir konuşma yapan “İLKEM” (İlkeğitim Müzesi Derneği) Başkanı Ali Yağcı;

“Sayın Celalettin Ölmez Bey saygın ve örnek bir iş adamı olmasının yanında gerçek bir doğa ve çevre dostudur da. Hiçbir karşılık beklemeden yaptığı yardımlar ve çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir.

Özellikle, Karaman Merkez’e bağlı Çukur Köyü’nde bulunan “Su Uçtu Şelalesi” nin ortaya çıkarılması, çevre düzenlemesinin yapılması ve tanıtılması hususunda yapmış olduğu katkı ve çalışmalar emsalsizdir. “İLKEM” adına kendilerini tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kendisine verilen plaket sunumu sonrasında bir konuşma yapan örnek iş adamı Celalettin Ölmez ise: “İlkeğitim Müzesi Derneği (İLKEM) in şahsıma verdiği bu plaket; daha güzel çalışmalar yapmak için bizleri teşvik edecektir. Kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki en kısa süre içerisinde şelalemizin resmi açılışını da yapacağız. Şelalemizin yörenin tanıtımına ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Bununla birlikte şelalemiz, doğayı sevme ve koruma bilincinin gelişmesine de katkı sunacaktır. Hemşehrilerimizin yanında daha şimdiden il dışından da yerli ve yabancı turist gurupları şelalemizi görmek için gelmeye başladılar. Tüm hemşehrilerimizin bir doğa harikası olan şelalemizin tanıtımı hususunda bizlere daha fazla yardımcı olmalarını bekliyoruz.

Herkesi “Su Uçtu Şelalesi”ni görmeye, piknik alanımızda müstesna bir gün geçirmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.