Temizel – Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenlerinin yardımlarıyla İngilizce Sokağı projesini hayata geçirdiler. Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde güzel bir çalışma ortaya koyan okul öğrencileri, sonucun kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.  Okul öğrencilerinden 11/A sınıfı öğrencisi Ayşegül Tekin, İngilizce sokağının arkadaşlarına ve kendisine İngilizceyi görsel olarak öğrenme kolaylığı sağlayacağını belirterek, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı tüm İngilizce öğretmenlerine teşekkür etti.

İngilizce öğretmenlerinin ön sunumu ile başlayan programda, okul müdürü Bülent Karademir’in açılış kurdelesini kesmesi ve sunulan ikramlarla devam etti. Resepsiyon havasında geçen açılış programına katılan davetliler, memnuniyetlerini İngilizce öğretmenlerine iletti.

Ayrıca gazetemize açıklamalarda bulunan İngilizce öğretmenlerinden Zümre başkanı Tuba Doğanay, çalışmalarının amacını, öğrencilerdeki İngilizceye karşı olan önyargıyı değiştirmek ve öğrenme kolaylığı sağlamak olduğunu açıkladı. Diğer İngilizce öğretmenleri Şuayip Ünver, Haticenur Toprakçı ve Hacer Kara ile oluşturdukları uyumlu çalışma ortamı sayesinde, “her ay bir proje” sloganı ile daha çok çalışacaklarını vurgulayan Tuba Doğanay, bu çalışmalarda desteğini esirgemeyen okul müdürü Bülent Karademir’e ve tüm idarecilere ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti.