İŞKUR, İnsan Kaynakları (İK) Platformları aracılığıyla çevrimiçi toplantı düzenlenmesine ilişkin hedefleri doğrultusunda yapılan toplantıya Ak Gıda, Biskot Bisküvi, Özel Selçuklu Hastanesi, Modern Çikolata Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketleri İnsan Kaynakları Müdürleri katıldı.

Karaman İŞKUR Şube Müdürü Metin Akgül’ün öncülüğünde yapılan, İş ve Meslek Danışmanları Esra Baldız, Emrah Emin Ataol un hazır bulunduğu, çevrimiçi-online toplantıda; Pandemi sürecinde Kurumumuz faaliyetlerinden Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşbaşı eğitim programı ve diğer iş ve işlemler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Akabinde İnsan Kaynakları Müdürleri tarafından gelen sorular, görüş-öneri ve talepler ele alındı.

Toplantıya katılan İK uzmanları; Fatih Ünalmış, Merve Can, Muazzez Karagöl ve Yılmaz Altıntaş sahada karşılaşılan sorunlar hakkında doğrudan bilgi almanın çok elzem olduğu bir dönemde yapılan cevrim içi toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini dile getirdi.

Ayrıca İŞKUR tarafından Kovid-19 salgınıyla beraber yüz yüze gerçekleştirdiği iş ve meslek danışmanlığı faaliyetlerinin, İnsan Kaynağı Platformu toplantılarının, İş Kulübü eğitim faaliyetlerinin, seminerler vb. birçok etkinliğin farklı platformlar aracılığıyla çevrim içi ortamda gerçekleştirileceği bildirildi.