Kredi ve Yurtlar Kurumu Karaman İl Müdürlüğü’nde yapılan kura çekilişinin sonuçları açıklandı. KYK personel alımı sonuçları, sonraki aşamaya katılım sağlayacak olan adaylar için önem arz edecek. Kura ile yapılan alımların haricinde diğer adaylar, mülakat evresinden geçecek.

Sözlü sınava katılacak olan adaylara ilişkin listeler yayımlanmış olup, adaylar 06.09.2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri başvuru yapılan il müdürlüklerine teslim edecekler. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

Geçerli bir mazereti olmadığı halde başvurmayanlar ile gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılanlar göreve başlatılmayacak.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, isimlerinin karşısında yer alan sınav yerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları önemle hatırlatıldı. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

İSTENEN BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

2- Adli Sicil Bilgilerine ilişkin yazılı beyan,

3- 2016 KPSS Sonuç Belgesi,

4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için YÖK tarafından denkliği onaylanmış belge),

5- Erkek adaylar için e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi,

6- İklimlendirme/Kaloriferci adaylar için Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Kalorifer Ateşçisi Belgesi,

7- Bakım-Onarım adayları için Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika

8- Güvenlik Görevlisi adaylar için Özel Güvenlik Kimlik Kartı

İŞTE KARAMAN’DAKİ KURA SONUÇLARI (Sonuçları görmek için ekranı büyütünüz)