Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu ile birlikte Ayrancı Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Polat Kılınç, antrenör Mehmet Sait İlban ve şampiyon sporcu Makbule Çataltaş, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Eroğlu, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Kütahya ilinde gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası hakkında Vali Işık’a bilgiler verdi.

Vali Işık, şampiyonada çift bayanlar kategorisinde altın madalya, tek bayanlar kategorisinde ise gümüş madalya kazanarak ilimizi gururlandıran işitme engelli sporcu Makbule Çataltaş’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Karaman’ın sportif anlamda da hedeflediği noktaya ulaşabilmesi ve tüm dallarda başarılı olabilmesi her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Işık, sporcuların ilimizi ve ülkemizi uluslararası alanlarda başarıyla temsil edebilmeleri için gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Ziyarette eğitimi, sporculuk kariyeri ve gelecek hedeflerine yönelik bir süre sohbet ettiği Çataldaş’a bu başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Işık, 28-31 Mart 2022 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan okullar arası Badminton Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.