Ünver’in mesajı şu şekilde: “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde dahi paylaşmayı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı bir an olsun bırakmayan milletimiz ile birlikte bereketin sembolü Ramazan ayını geride bırakmanın huzuru içinde, bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu bayram büyüklerimiz ve küçüklerimiz ile bir araya gelemeyecek, sevdiklerimizle kucaklaşamayacak olsak da; millet olarak bayram ruhunu eksiksiz yaşayacağımıza olan inancım tamdır.

Komşusu açken tok yatmamayı öğütleyen bir dinin inananları olarak, düzenlenen her yardımlaşma ve dayanışma kampanyasına ‘el veren’ yüce milletimizle birlikte, bu zorlukların da üstesinden gelecek; refah içinde, kardeşçe ve bir arada kutlayacağımız bayramlara kavuşacağız.

Ruhunda dayanışma olan Ramazan Bayramı’nın refah, adalet, huzur ve mutluluk içinde yaşayacağımız güzel günler getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve yardımların kabul olması dileğiyle başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.