İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman’ın Ermenek ilçesinde bazı temel atma ve açılış programlarına katıldı. Ermenek’in özlemini çektiği kapalı pazar yeri ve kapalı otoparkının temel atma törenine katılan Akşener, daha sonra Mustafa Sonay Gürgen adına Ermenek Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışı yaptı.

Park açılışından sonra Ermenek Belediyesini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e Belediye Başkanı Atila Zorlu tarafından ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verildikten sonra Fahri Hemşehrilik Beratı ile birlikte şehrin anahtarı da teslim edildi.

Ermenek Belediyesi tarafından çok kısa bir süre önce faaliyete geçirilen ve %65’i kız öğrencilerden oluşan toplam 400’e yakın öğrencinin katıldığı Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi öğretmenleri tarafından Genel Başkana çiçek takdim edilerek kurslar hakkında da bilgiler verildi.

Akşener, belediye ziyaretinin ardından Ermenek’in çok uzun yıllardır hasretini çektiği, Derepezarı Semt Pazarı ve kapalı Otopark temel atma törenine geçti. Yoğun bir kalabalık ve coşkuyla temel atma töreni yapıldı. İlçemiz için önemli çalışmalara iştirak eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha tarihi Zeyve Pazarında esnaf ziyaretine geçti.